Accident pe autostrada Timișoara – Lugoj, planul roșu de intervenție activat UPDATE...

Accident pe autostrada Timișoara – Lugoj, planul roșu de intervenție activat UPDATE 2 Vezi care a fost cauza accidentului FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident în urmă cu puțin timp pe autostrada A1, Timișoara- Lugoj. Două microbuze au intrat în coliziune, iar șapte persoane, printre care și un copil, au fost rănite.

A fost activat planul roșu de intervenție.

Accidentul a avut loc în zona localității timișene Topolovățu Mare. În accident au fost rănite șapte persoane, printre care și un copil, însă din primele informații, se pare că nu sunt grav răniți.

La fața locului intervin echipaje de la Poliție, Pompieri, și SMURD, fiind trimisă și o ambulanță de transport victime multiple. Traficul în zonă, pe sensul de producere al accidentului, este blocat.

UPDATE Din primele informații, se pare că în accident a fost implicat și un autoturism. La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o mașină de descarcerare grea, două autospeciale pentru victime multiple, trei ambulanțe SMURD și două SAJ. Circulația este complet blocată la kilometrul 472.

UPDATE 2 Un microbuz cu numere de Bulgaria, în care se aflau șapte persoane, printre care și un copil, circula spre Timișoara cu un alt microbuz pe platformă. La un moment dat, microbuzul a avut o explozie la o roată.


Șoferul a pierdut controlul autovehicului, a intrat în balans remorca și s-au răsturnat ambele vehicule. Toți pasagerii au scăpat doar cu o sperietură groaznică, fără a suferi răni grave.
UPDATE 3 La spital au ajuns o femeie în vârstă de 67 de ani care a făcut un atac de panică, împreună cu o fetiță în vârstă de 7 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.