Șoferi în stare AVANSATĂ de ebrietate, surprinși la volan în ultimele două...

Șoferi în stare AVANSATĂ de ebrietate, surprinși la volan în ultimele două zile

0
DISTRIBUIȚI

Puzderie de oameni prinși băuți la volanul autovehiculelor pe care le conduceau pe șoselele din vestul țării.


Oamenii legii s-au întâlnit, în weekend-ul ce a trecut, respectiv de 1 mai, cu trei astfel de cazuri grave, în care șoferii erau într-o stare de ebrietate avansată.

Ieri, în seara zilei de 1 mai, aproape de ora 21.50, oamenii legii au oprit în trafic un bărbat de 47 de ani care se afla la volanul autoutilitarei sale, pe strada Piața Bucura din Hațeg. Valoarea rezultată în urma testării sale cu aparatul etilotest a fost una imensă, de 1,01 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fiind conduse la Spitalul Orășenesc Hațeg pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Tot ieri, însă pe la miezul zilei, puțin după ora 12.00, o patrulă de poliție de cadrul Poliției Locale Petroșani a oprit pe strada Slătinoara din municipiu un bărbat de 28 de ani care conducea un moped. Nu doar că mopedul nu era înmatriculat, însă tânărul de abia se mai putea ține pe picioarele sale, valoarea rezultată fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un caz asemănător a fost întâlnit și cu o zi mai devreme, în jurul orei 11.00, tot în Hațeg, unde, pe DN66, în localitatea Ciopeia, un bărbat de 49 de ani din Sălașu de Sus conducea cu o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.