Primarul Robu anunță o “mare surpriză” la pasajul Popa Șapcă din Timișoara....

Primarul Robu anunță o “mare surpriză” la pasajul Popa Șapcă din Timișoara. Despre ce este vorba VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

82 de ore, 11 minute și 37 de secunde. De atât timp spune Nicolae Robu că a fost nevoie pentru demolarea vechiului pasaj Popa Șapcă și construirea scheletului nou, fără finisaje.

Primarul Timișoarei a postat, aseară, pe contul său de Facebook, și un filmuleț în care apar mai mulți muncitori care aplaudă, cel mai probabil după ce noul pasaj a fost montat.

„Iată noul pasaj, în toată splendoarea lui, realizat în timp record, de o firmă excepțională, SC SYLC CON TRANS SRL -o firmă 100% românească!-, firmă care a dat dovadă nu numai de profesionalism, ci și de implicare sufletească, de entuziasm în sensul cel mai propriu al termenului, de dorință ardentă, exemplară, de afirmare! Bravo Sylc Con Trans, bravo Culiță Chiș și echipa sa din Primăria Timișoara! Mai avem mult, dar ce-a fost greu a trecut! Încă puțintică răbdare, stimați timișoreni și vom sări la alt nivel de infrastructură urbană!”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Nicolae Robu a anunțat și că timișorenii vor avea parte de o „mare surpriză plăcută” la pasajul Popa Șapcă.


Potrivit edilului șef, pasajul va avea șase benzi carosabile, plus două tuneluri decicate pietonilor și bicicliștilor.

„Vă tot spuneam, dragi prieteni, că veți avea o mare surpriză plăcută la acest pasaj! Ei bine, iat-o: pasajul va avea lățimea de 6 benzi carosabile (da, ați citit bine: 6!!!), la care se adaugă două tuneluri de câte 3 m lățime fiecare, dedicate pietonilor și bicicliștilor! Comparați cu ce-am avut: 2 benzi carosabile la lățimea minimă prevăzută de standarde și 2 trotuare, minimale și ele! Cele 6 benzi carosabile vor funcționa 4 spre înainte -2 într-un sens, 2 în celălalt-, una pentru încadrare pentru viraj stânga, a șasea pentru încadrare pentru viraj dreapta, ultimele două pe sensul dinspre Punctele Cardinale spre Iulius Mall. Tare, nu?!”, a explicat Nicolae Robu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.