CJ Timiș dă bani pentru sport: ASU Politehnica, alocare de 220.000 de...

CJ Timiș dă bani pentru sport: ASU Politehnica, alocare de 220.000 de lei

2
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a aprobat astăzi finanțarea unor structuri sportive de la bugetul județean. Proiectul a ajuns pe masa aleșilor județeni pe ordinea suplimentară a plenului, după modelul plenurilor de la Consiliul Local Timișoara.


Explicația președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, a fost similiară cu cele date de primarul Nicolae Robu pentru introducerea unor proiecte pe ordinea suplimentară: necesitatea de a aloca finanțare de urgență pentru structurile sportive.

Conform datelor din proiectul votat în CJ Timiș, echipele vor primi finanțare în condiții de transparență totală. Mai exact, acestea vor trebui să aducă documente justificative pentru sumele cheltuite, iar decontările se vor face doar pe baza actelor doveditoare. Structurile sportive finanțate au și obligația explicită de a promova numele CJ Timiș în timpul partidelor disputate. Suma totală alocată este de 877.000 de lei, iar lista cu asociații care au primit se află Clubul Sportiv Municipal Lugoj – 260.000 lei, Asociația Club Sportiv CB Rally Vest – 150.000 lei, Club Sportiv Universitatea de Vest – 160.000 lei, Asociația Club Sportiv Dance Spirit – 15.000, Programul sportiv național «Sportul pentru toți» Asociația Club Sportiv Academia de Baschet pentru Timișoara – 30.000 lei, Asociația Club Sportiv Red Motor – 42.000 lei, Asociația Club Sportiv ASU Politehnica Timișoara – 220.000 lei (dezvoltarea centrului de copii și juniori al ASU Poli și asigurarea unui climat propice performanței).

2 COMENTARII

  1. Sa-si depuna proiectul ca toti ceilalti, dupa cum vezi bani nu au fost alocati pt. salarile unor jucatori ci pentru copiii si competitii sportive, s-au dat bani inclusiv la karting care nu-i un sport atat de celebru la noi, asa ca am impresia ca orice club sportiv are sanse sa primeasca bani daca indeplinesc criteriile, atentie banii vin de la consiliul judetean nu de la primarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.