TMwork, seminarii pentru operatori culturali. Până când te poți înscrie la cursuri

TMwork, seminarii pentru operatori culturali. Până când te poți înscrie la cursuri

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Timișoara-Capitală Culturală Europeană lansează un nou apel public pentru înscrierea în proiectul Tmwork. Proiectul își propune să dezvolte noi competențe pentru operatorii culturali și face parte din programul Power Station. Programul cartează domeniile în care sunt necesare intervenţii strategice. Puţini operatori culturali, independenţi sau instituţionali au suficientă experienţă în managementul proiectelor culturale europene colaborative, de dimensiuni mari. Formatul programului cuprinde seminarii intensive pe teme specifice (Tmwork), organizarea unor vizite de studiu în Timișoara și în afara ei și sesiuni de formare și activități practice.

TMwork constă în seminarii intensive pe teme specifice.


Primul seminar va avea loc pe 4 și 5 octombrie 2017 (TMwork #1: Money. Culture. Europe. Power) și va dezbate subiectul  surselor de finanțare pentru inițiative culturale pe care le pot accesa atât instituțiile cât și operatorii indendenți. Seminarul se adresează curatorilor, administratorilor financiari, liderilor de proiecte europene, activiștilor, economiștilor și consultanților culturali.

Mentor în cadrul acestui seminar este Adam Jeanes, în prezent Directorul Departamentului de Muzică al Consiliului Englez pentru Arte. A lucrat, în ultimii ani, ca director financiar și consultant într-un număr mare de inițiative internaționale cu finanțare UE.

Al doilea seminar va avea loc pe 25 și 26 octombrie 2017 (TMwork #2: Citizens. Visitors. Community) și se adresează celor care pot activa și implica grupuri variate de cetățeni: comunicatori, specialiști în marketing, directori artistici,  animatori, directori de festivaluri sau evenimente, lideri ai asociațiilor culturale.

Cristina da Milano, președinte al ECCOM – Centrul European pentru Organizare și Management Cultural –  expert în domeniul dezvoltării strategiilor de implicare a publicului, va fi invitată ca mentor în cadrul acestui seminar.

Ambele seminarii se vor desfășura în limba engleză, la Ambasada, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Cei interesaţi se pot înscrie până în 25 septembrie 2017 prin completarea formularului de înscriere online de pe situl oficial al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană. Rezultatele selecţiei vor fi comunicate celor înscriși în data de 29 septembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.