Accident grav lângă Timișoara. Patru tineri răniți, unul încarcerat FOTO

Accident grav lângă Timișoara. Patru tineri răniți, unul încarcerat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-40773796">

Accident grav în această după-amiază în județul Timiș. Patru tineri au ajuns la spital în urma impactului dintre două mașini.

Accidentul a avut loc pe drumul național 6, între Timișoara și Remetea Mare. Două mașini au intrat în coliziune iar cele patru persoane aflate în autoturisme au fost rănite. Mai mult, o persoană a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a scoate victima din mașină.  Una dintre mașini a părăsit partea carosabilă și a ajuns în șanț.

Cei trei tineri și o fată, având vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, au fost preluați de ambulanțe și transportați la spitale în Timișoara. Cu toții au fost conștienți și cooperanți în momentul în care au fost luați de medici.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autosanitară SMURD, 10 pompieri de la Timișoara, 3 ambulanțe SAJ şi echipaje de poliție.

Traficul pe DN6 a fost blocat, pe ambele sensuri, mai bine de o oră. Polițiștii au deschis o amchetă și încearcă să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.