The Weekend Band: „Vrem să ne naştem cu acest disc, e punctul...

The Weekend Band: „Vrem să ne naştem cu acest disc, e punctul zero pentru noi“. Ce va aduce nou albumul trupei

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia timişoreană The Weekend Band se află în pregătiri intense pentru lansarea albumului de debut, „Doi“, disc care va conţine numai compoziţii proprii. Lansarea materialului discografic este programată pentu începutul anului viitor şi va fi precedată şi de prezentarea unui nou videoclip pentru piesa „Suflete pereche“, cel de-al optulea videoclip din istoria trupei.

„Discul îl vom lansa la sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie 2018. Am amânat apariţia acestuia, fiindcă mai avem de rezolvat unele chestii tehnice şi birocratice. Albumul va fi scos la casa de discuri The Weekend Band şi asta necesită timp. În al doilea rând, mai lucrăm un pic la piese, poate vom reuşi să adăugăm şi o a noua piesă pe disc, un hip hop. Avem zece oameni cu care am colaborat la piesele discului. Vrem să ne naştem cu acest disc, e punctul zero pentru noi. Vom mai scoate un videoclip la piesa Suflete pereche, iar pentru lansare pregătim un spectacol mai altfel, cu percuţionist, pachet de viori, backing vocals, piese reorchestrate şi alte surprize“, ne-a declarat Răzvan Munteanu, solistul trupei.

Muzicienii timişoreni au susţinut un inedit concert, într-o dimineață, în Bucureşti, în pasajul Universităţii, ca invitaţi ai matinalului realizat de Bucureşti FM.

„Am fost prezenţi de mai multe ori la diverse emisiuni în Bucureşti şi încet – încet pătrundem în întreaga ţară.


Am cântat live în pasajul Universităţii, a fost o experienţă interesantă. Avem o colaborare bună cu Radio România, sunt printre puţinii din ţară care îţi dau şansa să te promovezi dacă ai un produsc calitativ. Piesele noastre sunt difuzate şi la alte radiouri şi ne bucurăm că avem un feedback pozitiv în întreaga ţară“, a explicat Răzvan Munteanu.

Până la apariţia albumului de debut al trupei – care poartă numele „Doi“ – timişorenii vor reveni în faţa fanilor cu un concert care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Club 30, vineri 10 noiembrie, de la ora 23.

„La concertul pe care îl vom susţine vineri la Club 30, o să venim cu un suflu nou, vom cânta toate piesele noastre proprii şi câteva cover-uri. Preluările le alegem în funcţie de locaţie. Atu-ul nostru este că putem să mergem în segmentul pop cu piese de genul One Republic sau în cel de rock cu piese de genul AC DC. La Club 30, fiind un loc mai oldies but goldies, vom merge pe segmentul James Brown sau Chuck Berry. Îi aşteptăm pe toţi fanii noştri la concert şi le mulţumim pentru sprijinul constant pe care ni-l acordă, fără ei noi nu am fi existat“, a mai adăugat solistul trupei.

Trupa The Weekend Band este alcătuită din tobarul Marios Fulop „un grec care a stat 20 de ani în Atena“, basistul Tibor Aranyi „ungurul căruia îi place gulyas-ul şi vrea Ardealul înapoi“, clăparul Vincenţiu Ghergulov „bulgarul a cărui specialitate sunt castraveţii cu iaurt“, chitaristul „român“ Alex Bejenaru şi solistul Răzvan Munteanu.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.