Un avocat celebru din Timișoara, implicat într-un grav accident de circulație. Două...

Un avocat celebru din Timișoara, implicat într-un grav accident de circulație. Două persoane, „zburate” de pe trecerea de pietoni FOTO UPDATE 2 Cine conduce ancheta

2
DISTRIBUIȚI

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp la intersecția străzii Mihail Kogălniceanu cu Take Ionescu. Un Renault Symbol cu numere de Hunedoara venea dinspre IPJ Timiș, a vrut să facă stângași i-a ieșit în față avocatului timișorean Florin Kovacs, care se afla la volanul unui Jaguar. În urma impactului, Renault-ul a fost proiectat de pe șosea, lovind două persoane, una de pe trecerea de pietoni, alta, pe trotuarul lipit de trecere.

La fața locului, se află echipaje ale Poliției Rutiere, precum și o ambulanță. Ambii șoferi implicați au fost testați cu alcooltest-ul, iar rezultatul este negativ.

UPDATE 1 Ambele victime se află în ambulanță, una dintre ele fiind rănită mai grav, potrivit primelor informații.

Florin Kovacs ne-a declarat că „nu mi s-a acordat prioritate de trecere la culoarea verde a semaforului, un tânăr a intrat fără să se asigure, a schimbat direcția de mers și s-a întâmplat ceea ce ați văzut”

UPDATE 2 Șoferul care a produs accidentul a refuzat să facă orice declarație presei.


La fața locului a sosit și un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care conduce ancheta fiind vorba de un avocat implicat în accident.

2 COMENTARII

  1. Este clar,dupa regulament,vina este a celui care a condus Clio. Dar,la fel de clar, daca dl avocat nu avea viteza,accidentul putea fi evitat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.