DNA, anchetă penală după investigaţia despre afacerile familiei vicepreşedintelui CJ Timiş Alexandru...

DNA, anchetă penală după investigaţia despre afacerile familiei vicepreşedintelui CJ Timiş Alexandru Proteasa

2
DISTRIBUIȚI
Foto: Amariei Dani (sursa Facebook / Proteasa Alexandru)

PRESSALALERT.RO a dezvăluit în luna noiembrie anul trecut legăturile ascunse dintre investiţiile CJ Timiş şi afacerile familiei vicepreşedintelui instituţiei – Alexandru Proteasa.

Firma care construia centrul pilot de colectare legume-fructe din comuna Tomnatic pentru CJT lucra, în paralel, și la construirea centrului comercial din Moşniţa Veche al familiei vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Timiş.


Alexandru Proteasa asigura că nu are nicio legătură cu centrul de la Tomnatic și că de acesta se ocupă direct Alin Nica. Președintele CJ Timiș și protectorul său politic a negat însă afirmaţia.

DNA a confirmat oficial prin intermediul Biroului de presă că s-a autosesizat în urma investigaţiei publicate şi a fost deschis un dosar penal. Conform DNA, la acest moment ancheta este „in rem”, adică se cercetează faptele, nefiind până acum nimeni pus sub acuzare.

Surse judiciare au declarat că au fost solicitate şi ridicate o serie de documente în legătură cu investiţiile şi că un punct important în anchetă îl constituie constatările făcute deja de Curtea de Conturi în legătură cu modul în care s-a realizat investiţia de la centrul pilot de colectare legume-fructe din comuna Tomnatic.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.