Crăciun petrecut pe un pat de spital, la Timișoara. Ce meniu de...

Crăciun petrecut pe un pat de spital, la Timișoara. Ce meniu de sărbătoare li s-a pregătit bolnavilor

0
DISTRIBUIȚI

sarmale cu mamaliga

Aproximativ o mie de persoane bolnave din vestul țării își vor petrece Crăciunul pe un pat de spital din Timișoara. Reprezentanții unităților sanitate le-au pregătit, și în acest an, un meniu special, cu scopul de a le însenina un pic zilele de sărbătoare.

La Spitalul Județean Timișoara, bolnavii care nu sunt la regim vor primi, printre altele, preparate tradiționale românești, precum sarmale cu mămăligă, cozonac sau friptură de porc.


De asemenea, pacienților li se vor oferi mandarine sau saloane.

Un meniu special a fost pregătit și pentru bolnavii internați la Spitalul Municipal Timișoara. Medicul Olimpia Oprea, directorul unității medicale, ne-a declarat că, luni, în prima zi de Crăciun, pacienții care nu sunt la regim vor fi serviți cu ciorbă de legume cu curcan, sărmăluțe cu mămăliguță, friptură de porc și cozonac, la prânz, iar la cină cu friptură de pui, portocale și napolitane, printre altele.

Marți, în a doua zi de Crăciun, pacienții vor fi serviți la prânz cu ciorbă de legume cu perișoare, piure de cartofi cu friptură de pui și cozonac, iar la cină cu friptură de porc, cârnați, portocale și napolitane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.