Trafic îngreunat în Timișoara, după ninsoare. Cum se circulă FOTO UPDATE Ce...

Trafic îngreunat în Timișoara, după ninsoare. Cum se circulă FOTO UPDATE Ce spun reprezentanții primăriei

0
DISTRIBUIȚI

Traficul rutier este aproape paralizat, în această dimineață, în Timișoara, din cauza zăpezii care s-a așternut peste noapte. Astfel, nervii șoferilor au fos întinși la maximum, pentru că s-a circulat bară la bară, începând cu ora 07.00.

De exemplu, timișorenii care locuiesc în Calea Șagului și au avut drum până în centrul Timișoarei au făcut aproape 40 de minute cu mașina. Unul dintre motive este faptul că partea carosabilă este acoperită cu polei, astfel că șoferii circulă cu o viteză redusă.

Pe de altă parte, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că a intervenit, noaptea trecută, cu sute de tone de materiale antiderapante pe drumurile naționale și pe autostrăzile din vestul țării.

„Peste 620 de tone de material antiderapant și 7,5 tone soluție de clorură de calciu au fost răspândite, în cursul nopții, pe drumurile naționale și pe autostrăzile din vest. Pe trasee au acționat 82 de autoutilaje, 12 dintre acestea patrulând și acționând pe autostrada A1”, anunță reprezentanții DRDP Timișoara, pe Facebook.

Vă reamintim că vestul țării este sub cod galben de frig până în dimineața zilei de 1 martie și de cod galben de ninsori și vânt, până mâine seară.

UPDATE Reprezentanții Primăriei Timișoara au precizat, pentru PRESSALERT.ro, că se intervine pe drumurile din oraș de la ora 6.00.


Șapte mașini au împrăștiat sare pe șosele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.