Campionatul de fotbal al Greciei, suspendat după incidentele de la meciul PAOK...

Campionatul de fotbal al Greciei, suspendat după incidentele de la meciul PAOK Salonic – AEK Atena. Patronul gazdelor a pătruns înarmat pe gazon

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: gsp.ro

Guvernul Greciei a decis suspendarea campionatului intern de fotbal pe termen nelimitat după incidentele grave de la jocul dintre PAOK Salonic și AEK Atena. Meciul a fost întrerupt în minutul 90 după ce gazdelor li s-a anulat golul de 1-0. În incidentele create după această decizie patronul formației gazdă, Ivan Savvidis, a pătruns pe gazon cu un pistol.

„Am decis să întrerupem campionatul … Nu va începe din nou decât dacă există un cadru clar, legal, agreat de toţi, pentru a avansa cu condiţii şi reguli şi pentru a nu mai întâmpina astfel de situaţii”, a declarat ministrul  adjunct grec al Culturii şi Sportului, Georgios Vassiliadis, citat de Mediafax.ro.

Evenimente importante s-au consumat la vestiare.


Potrivit celor de la Gazzetta şi NovaSports, citate de aceeași sursă, arbitrul întâlnirii a revenit la cabine asupra deciziei şi a consemnat faptul că meciul s-a terminat la scorul de 1-0 pentru PAOK! Mai mult, arbitrul a scris în raport că AEK Atena a refuzat să mai iasă să joace. Asta pentru că în jurul orei 23:00, adică la mai bine de o oră după ce meciul ar fi trebuit să se termine, arbitrul a decis reluarea jocului. Fotbaliştii lui PAOK au ieşit pe teren, alături de Răzvan Lucescu, antrenorul formației, şi au început mişcările de încălzire sub comanda preparatorului fizic. Cei de la AEK au refuzat şi au motivat serios decizia.

Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, a pătruns pe gazon după ce meciul a fost întrerupt având un revolver în tocul prins la cureaua pantalonilor.

Golul lui PAOK, anulat inițial pe motiv de ofsaid, a fost marcat de Fernando Varela, fost jucător al lui FCSB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.