Femeie înjunghiată de concubinul său într-un tramvai din Timişoara

Femeie înjunghiată de concubinul său într-un tramvai din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Incident halucinant în această după-amiază, la Timişoara. O femeie a fost înjunghiată de concubinul său după un scandal care a avut loc în văzul pasagerilor unuia dintre mijloacele de transport în comun din oraş. În momentul producerii incidentului, aceştia se aflau într-un tramvai, în zona Gării de Nord.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Femeia în vârstă de 46 de ani a fost înjunghiată de un tânăr de 21 de ani şi este acum la spital, în sala de operaţie, unde i se coase rana.


Potrivit unor informaţii neoficiale, cele două persoane care sunt într-o relaţie de concubinaj ar avea probleme psihice. „În cursul zilei poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 46 de ani ar fi fost înjunghaită de un tânăr de 21 de ani într-un tramvai pe raza municipiului Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În cauză continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările comiterii faptei”, a transmis Ionuţ Sîrbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.