Accident în Timișoara: un șofer de microbuz beat a intrat în două...

Accident în Timișoara: un șofer de microbuz beat a intrat în două mașini parcate

0
DISTRIBUIȚI

Un șofer în vârstă de 58 de ani, care s-a urcat beat la volan, s-a răsturnat, în această dimineață, cu microbuzul pe care-l conducea în faţa bisericii din Mehala, din Timișoara, şi a avariat două mașini parcate, pe una din ele lovind-o puternic.

Şoferul circula pe strada Piaţa Avram Iancu atunci când a pierdut controlul volanului.


În urma alcooltestului, valoarea rezultată a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dar şi pentru a i se recolta sânge în vederea stabilirii cu exactitate a cantităţii de alcool consumate.

Un băbat de 58 de ani a condus o autoutilitară pe strada Piaţa Avram Iancu înspre strada Cloşca, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei, intrând în coliziune cu două autoturisme parcate pe marginea străzii. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Şoferul vinovat este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.