SCM Politehnica a început cu o victorie seria duelurilor din grupa 5-8....

SCM Politehnica a început cu o victorie seria duelurilor din grupa 5-8. Când e următorul joc cu Minaur Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Eliminată de CSM București din sferturile de finală ale Ligii Zimbrilor, SCM Politehnica își continuă sezonul doar cu meciuri pentru clasarea finală.


Primul duel cu Baia Mare din această fază a fost câștigat astăzi de bănățeni, scor 32-26. Timișorenii nu pot conta în în continuare pe serviciile căpitanului Cristian Fenici, accidentat.

Partida de azi a fost echilibrată în prima parte în ciuda scorului final. La pauză gazdele alb-violete au condus doar cu un gol, scor 15-14. Poli l-a pierdut încă din primele zece minute pe Păiuș, descalificat. Repriza a doua a fost însă la dispoziția trupei antrenate de Pero Milosevic, care s-a distanțat până la opt goluri pe tabelă. A fost 30-22 în minutul 53 al întâlnirii 1 dintre cele două în grupa 5-8.

SCM Politehnica (marcatori): Șania 6 goluri, Marjanovic 6, Santeiu 6, Krsto Milosevic 5, Orbovic 2, Lasica 2, Neamtu 2, Paius 1, Savic 1.

Meciul 2 dintre cele două rivale de tradiție are loc duminică, 6 mai, de la ora 17.00, la Baia Mare. Dacă Poli bate din nou nu va fi nevoie și de al treilea meci, la Timișoara. Meciul 1 dintre Dobrogea Sud – Dunărea Călărași, tot din această grupă, s-a încheiat 30-23.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.