Cinci plaje din Tenerife pentru un bronz de invidiat

Cinci plaje din Tenerife pentru un bronz de invidiat

0
DISTRIBUIȚI
Sursa foto: Svetlana Turchenick/Shutterstock.com

Primul lucru pe care il faci atunci cand ajungi in Tenerife este sa mergi la plaja. Clima extraordinara a Insulelor Canare ofera temperaturi primavaratice, de 25 de grade pe tot timpul anului. Insula Tenerife este cunoscuta drept un refugiu al iubitorilor de soare in cautare de odihna.

Astfel, am ales sa-ti prezentam cele mai bune 5 plaje pentru un bronz de invidiat:

Plaja Jardin

Sursa foto: Elena19/Shutterstock.com

Gasesti plaja Jardin in orasul turistic Puerto de la Cruz, in nordul insulei Tenerife. Este una dintre cele mai frumoase plaje ale regiunii si a fost proiectata in anii ’90 de faimosul artist canarian, Cesar Manrique. Acesta a proiectat plaja intocmai pentru a oferi odihna si relaxare vizitatorilor sai. Ajungi la plaja cu nisip negru dupa ce te plimbi prin gradinile cu plante locale, printre strazile pietruite si micile cascade ale orasului. De aici poti observa, de asemenea, vederi incredibile catre muntele Teide.

Plaja Jardin este o plaja cu nisip negru, impartita in trei sectiuni, plaja Castillo, plaja Charcón si plaja Punta Brava.

Plaja del Duque (Costa Adeje)

Sursa foto: Balate Dorin/Shutterstock.com

Candva o plaja cu nisip negru, plaja del Duque a fost spulberata in anii ’90, cand nisipul alb a fost adus din mare si depozitat deasupra vechiului nisip. Frumoasa plaja este protejata de un dig, astfel incat marea este calma. Din acest punct de vedere, plaja detine un mare atuu, fiind adeseori preferata de familiile cu copii.

Aici vei intalni unele dintre cele mai bune hoteluri de cinci stele. Zona este mai putin costisitoare, cu mai multe restaurante si magazine, iar viata de noapte este mai linistita.

Plaja La Tejita

Sursa foto: Pawel Kazmierczak/Shutterstock.com

Vei intalni plaja La Tejita in partea de sud a insulei Tenerife, langa rezervatia naturala Montaña Roja.


Este o plaja linistita, care se conecteaza pe sosea cu orasul turistic El Médano si satul pescaresc Los Abrigos. Natura sa nedefinita a transformat La Tejita intr-o destinatie favorita a iubitorilor de fotografie, de apa si a sporturilor nautice, care se afla in cautarea unei plaje lipsite de aglomeratia turistica.

Vederile magnifice ale Montaña Roja (Muntele Roșu), un vechi crater vulcanic rosu-maro, fac aceasta plaja un loc unic, in care turistii se bucura atat de plaja, cat si de natura inconjuratoare.

Plaja de las Teresitas

Sursa foto: Nanisimova/Shutterstock.com

La fel ca plaja del Duque, plaja de las Teresitas beneficiaza de un dig care protejeaza turistii de curenti, iar apa este atat de calma incat se aseamana cu o piscina. Cei mici se pot juca pe mal in siguranta si invata sa inoate alaturi de parintii lor.

Palmierii care decoreaza atent plaja permit copiilor sa se joace toata ziua construind castele, protejati fiind de umbra copacilor. Plaja ofera dusuri, toalete si vestiare, precum si cateva baruri care ofera gustari si bauturi.

Plaja El Médano

Sursa foto: Pawel Kazmierczak/Shutterstock.com

În sudul insulei Tenerife vei gasi una dintre plajele preferate ale rezidentilor locali, si anume: El Médano. O plajă cu nisip auriu, ape putin adanci si valuri moderate, toti vizitatorii incep sa indrageasca plaja, de-ndata ce pun picioarele pe nisipul fierbinte.

De-a lungul timpului, orasul El Médano a devenit o importanta destinatie pentru practicantii sporturilor nautice, fiind un loc extrem de popular pentru kitesurfing, datorita vantului constant, ceea ce da orasului un adevarat boost dupa o zi petrecută pe plaja.

Noi ti-am prezentat cele mai tari plaje din Tenerife. Acum, este randul tau sa o alegi pe cea potrivita tie. Te invitam sa descoperi cele mai cool oferte. Intra pe http://www.tui-travelcenter.ro/ sau mergi in agentiile TUI TravelCenter: http://agentii.tui-travelcenter.ro/.

Sau, ca sa-ti facem treaba si mai usoara, arunca o privire peste aceste oferte:

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.