Își fac sanie vara: DRDP Timişoara va avea mai multe utilaje pentru...

Își fac sanie vara: DRDP Timişoara va avea mai multe utilaje pentru deszăpezire

0
DISTRIBUIȚI

Un număr de 103 autobasculante noi vor fi achiziţionate de către cei de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, iar din toamnă o parte dintre acestea vor ajunge la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara. Este vorba de utilaje în configurație 6×4, dotate cu lamă pentru zapadă și răspanditor de materiale antiderapante.

Valoarea totala a contractului este de 9,8 milioane de euro și include un pachet de servicii asociat care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor 2 ani.


Cele 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri, inclusiv cea de la Timișoara, pentru a fi folosite inclusiv în acțiunile de deszăpezire. Achiziția acestor noi vehicule se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de mașini și utilaje specifice lucrărilor de reparații și de întreținere a drumurilor. Planul pus in aplicare prin Directia Mecanizare presupune achizitionarea anuală și etapizată a mai mult de 1.000 de mașini si utilaje, până la această dată fiind achiziționate mai mult de 850 de utilaje.

Deocamdată nu a fost decis numărul de utilaje care vor ajunge la fiecare Direcţie, dar acestea vor sosi la toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.