5 motive pentru a-ţi instala un sistem de supraveghere video acasă

5 motive pentru a-ţi instala un sistem de supraveghere video acasă

0
DISTRIBUIȚI

În lupta zilnică cu infracţiunile şi intrările prin efracţie, proprietarii sunt tot mai ingrijoraţi şi încep a lua singuri măsuri de precauţie. Prima opţiune pentru a scăpa de griji este instalarea unui sistem de supraveghere. Dacă ai impresia că nu ai nevoie de un astfel e sistem, noi îţi arătăm 5 motive importante pentru monitorizarea proprietăţii tale.

  1. Monitorizare continuă

Sistemele de supraveghere implică monitorizarea video a proprietății tale cu ajutorul camerelor de supravgehere. Acest lucru reprezintă 90% din importanţa întregului sistem. Camerele de surpaveghere te ajută să vezi cine  fost la tine acasă, ce comportament a avut în preajma proprietăţii tale şi înregistrează orice mişcare din jurul casei depinzând de cum şi unde sunt pozitionate acestea.

  1. Nu necesita un buget mare pentru achizitie

Mulți oameni cred că pentru achiziția și instalarea unui sistem de supraveghere este nevoie de mulți bani. Dar, datorită progreselor tehnologice și a cererii tot mai mari, nu mai este cazul. Echipamentele de supravegherea video sunt disponibile la o scară largă de prețuri, în funcție de nevoi și posibilități, astfel că puteți găsi o variantă potrivită la prețuri reduse, care vă satisface pe deplin nevoile.

  1. Ușor de controlat

Controlul asupra unui sistem de supraveghere este extrem de facil, acesta putând fi efectuat de pe smartphone-ul sau tableta personală.


În orice moment al zilei poți vedea live ce se întâmplă în casă şi te poți uita chiar și la înregistrările anterioare, atunci când ai dubii în privința anumitor lucruri.

  1. Descurajeaza infractorii

Hai să vorbim pentru început despre descurajare. Chiar și vederea unei camere de supraveghere video este suficientă pentru a descuraja unii spargatori. Frica de a fi văzut sau spionat este o chestiune psihologica destul de puternică. Vizibilitatea supravegherii video poate apela la această psihologie pentru a descuraja încercările unor raufăcători. Doar camerele vizibile pot fi suficiente pentru a descuraja 60% dintre criminali. Pentru a profita la maximum de această descurajare, trebuie să vă poziționați camerele în locuri vizibile, nu să încercați sî le ascundeți. Cu cât sunt mai vizibile camerele de supraveghere, cu atât este mai eficientă descurajarea. Puteți folosi chiar semne sau stickere pentru a indica că ai putea fi monitorizat.

  1. Costuri mici de întreținere

În funcție de complexitatea și tipul sistemului de supraveghere video ales, acesta poate lua mai mult sau mai puțin timp pentru instalare. Spre deosebire de alte măsuri de securitate, sistemele de supraveghere au o întreținere relativ ieftină. Odată ce sunt instalate puteți uita de ele. Tot ce trebuie să faceți este să le curățați ocazional. De asemenea, este nevoie de un cost minim pentru întreținere. Dupa ce a fost făcută achiziția inițială, eventualele costuri vor fi doar pentru extinderea rețelei sau modernizarea acesteia.

Orice funcție sau orice statut ai avea în societate, un sistem de supraveghere nu este un moft, ci este o necesitate pentru a putea fi în siguranţă oricând. Având în vedere lupta contra infractorilor la nivel naţional, tot mai mulţi proprietari optează pentru un sistem de supraveghere, asigurându-le liniştea psihică în momentul unui concediu departe de casa și chiar în viața cotidiană.