Metodă nouă de acces în Castelul Corvinilor din Hunedoara

Metodă nouă de acces în Castelul Corvinilor din Hunedoara

0
DISTRIBUIȚI

Accesul turiştilor care vizitează Castelul Corvinilor din Hunedoara se va desfăşura după ce aceştia îşi vor valida biletele la un sistem electronic construit pe bază de turnicheţi, în acest fel fiind eliminate cozile de pe podul de la intrarea principală în incinta monumentului istoric.

„Practic, vizitatorul plăteşte biletul la casa de bilete, care va fi mutată imediat după poarta de acces în curtea castelului, primeşte biletul şi îl validează ca să treacă de turnicheţi.


Biletul nu mai este verificat la intrarea în incinta obiectivului turistic, astfel că nu se vor mai forma cozi pe podul care duce la castel”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara, Elena Iancău. Turnicheţii vor fi conectaţi la două unităţi de emitere a biletelor şi pot asigura trecerea a 20 de persoane pe minut.

Proiectul de reamenajare a caselor de bilete şi de control al accesului la Muzeul Castelul Corvinilor a fost finanţat de Primăria Hunedoara şi a costat 109.956 lei.

Castelul Corvinilor este unul dintre principalele obiective turistice din judeţul Hunedoara, el fiind vizitat anul trecut de peste 330.000 de turişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.