Victorie importantă pentru SCM Politehnica în campionat. Alb-violeţii vor da piept de...

Victorie importantă pentru SCM Politehnica în campionat. Alb-violeţii vor da piept de pe locul 3 cu CSM Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica – Facebook

Handbaliştii timişoreni au legat victoriile în Liga Zimbrilor.


SCM Politehnia a obţinut împotriva revelaţiei CSM Focşani cel de-al treilea succes la rând şi a rămas pe poziţia a 3-a în clasament. A fost 33-29 final după un meci controlat în mare parte de elevii lui Pero Milosevic.

SCM Poli a făcut o primă repriză solidă în faţa moldovenilor care au migrat în zona de mijloc a elitei. Portarul Tcaciuc şi-a adus aportul în defensivă iar scorul a fost 11-5 pentru alb-violeţi după 21 de minute. Un avantaj consistent de cinci goluri (14-9) a fost înregistrat şi la pauză.

La reluare Focşaniul a forţat revenirea, cu un jucător suplimentar în teren în locul portarului în dese rânduri. Dar formaţia vizitatoare a reuşit doar temporar să se apropie pe tabelă. Mai mult, cu cinci minute înainte de final timişorenii au condus la nouă goluri diferenţă (30-21) echipa pentru care a marcat şi ex-polistul Didi Hrimiuc.

Cu acest succes Poli a ajuns la 25 de puncte în clasament şi nu poate fi depăşită de urmăritoare în runda 12. Formaţia pregătită de Pero Milosevic încheie turul pe terenul liderului CSM Bucureşti, într-un joc programat luni, 3 decembrie, de la ora 15.30 (televizat), în Capitală.

Marcatori:

SCM Politehnica: Fenici 7 goluri, Sadoveac 6, Milosevic 4, Șania 4, Marjanovic 4, Orbovic 3, Cîmpan 3, Irimescu 2.

CSM Focșani: Pătru 7, Năstăsie 5, Sladic 3, Țuțu 3, Ragea 2, Moisă 2, Miroiu 2, Rață 2, Hagiu 1, Hrimiuc 1, Mocanu 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.