Tânără terorizată de fostul iubit, care i-a spart uşa cu toporul şi...

Tânără terorizată de fostul iubit, care i-a spart uşa cu toporul şi a ameninţat-o cu moartea

0
DISTRIBUIȚI

O femeie din localitatea hunedoreană Uricani şi-a reclamat fostul iubit la Poliţie, după ce tânărul a ameninţat-o cu moartea şi i-a distrus uşa locuinţei cu o secure, a transmis adevarul.ro.

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva unui tânăr de 25 de ani, din Uricani, care şi-a terorizat fosta iubită.


Femeia în vârstă de 32 de ani a reclamat că bărbatul a ameninţat-o şi a provocat distrugeri unei uşi, cu o secure. „La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a identificat reclamanta, aceasta declarând verbal că s-a refugiat la o vecină de frica fostului său concubin, care a ameninţat-o cu acte de violenţă şi cu moartea. Acesta avea asupra sa o secure, cu care a provocat distrugeri unei uşi de la palierul etajului unde cei doi locuiesc, după care a plecat, însă a continuat să o ameninţe pe femeie prin intermediul SMS-urilor. Bărbatul recalcitrant a fost identificat de către poliţişti la domiciliul mamei sale şi condus la sediul poliţiei, pentru cercetări”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, pentru sursa citată.

Tânărul a fost identificat şi adus la Poliţie, pentru a fi audiat. A fost acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi va fi cercetat penal. Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului, pe o perioadă de cinci zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.