Ripensia n-a putut schimba şi liderul. Roş-galbenii au pierdut acasă cu Sportul...

Ripensia n-a putut schimba şi liderul. Roş-galbenii au pierdut acasă cu Sportul Snagov după ce au încasat devreme două goluri

1
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara nu a reuşit să repete figura din etapa precedentă, când a împiedicat în deplasare o altă ilfoveană din fruntea clasamentului, Clinceniul. Sportul Snagov a marcat azi devreme două goluri pe „Dan Păltinişanu” şi s-a impus cu 2-1 în ciuda strădaniilor elevilor lui Alexandru Pelici de a reveni pe tabelă. Singura reuşită a gazdelor a venit dintr-un penalty concretizat de Călin Toma.

„Ripi” a început rău jocul. Era doar minutul 3, când Alexandru Ioniţă a recepţionat în careu de la Huiban şi a trimis plasat, din prima, găsind colţul lung al porţii lui H. Moldovan pe lângă fundaşii roş-galbenilor. Mai mult, în minutul 20 oaspeţii lovesc şi pe contraatac.


Acelaşi Ioniţă scapă cu Străuţ în spate, dar reuşeşte să pătrundă şi saltă mingea pe lângă portarul timişorenilor.

Jucătorii lui Alexandru Pelici au părut lipsiţi de inspiraţie în atac, dar nu au cedat. Iar pe finalul reprizei Străuţ obţine un penalty după o intervenţie a aceluiaşi Ioniţă asupra sa. De la punctul cu var a marcat Călin Toma, cu un şut pe jos, lângă bara din dreapta lui Marinescu, spre care portarul a plonjat în van.

Tot gazdele au fost mai insistente în partea secundă, în căutarea golului egalizator, dar ocaziile mari s-au lăsat aşteptate. Abia în minutul 83 ripensiştii puteau puncta, atunci când centrarea lui Zaluschi a fost reluată de Drăghici din plonjon, dar balonul a trecut puţin peste poartă. Şansa i-a încurajat pe timişoreni să atace aproape cu toţi jucătorii în ultimele minute. Dar energia a fost pe terminate iar ultima şansă a venit chiar la ultima fază, dar lovitura de cap a lui Drăghici nu a fost suficient de puternică pentru a cauza probleme.

S-a încheiat 1-2 şi Snagovul rămâne în fotoliul de lider al Ligii a II-a. Ripensia e şi ea, la fel ca ASU Poli, departe de a fi scăpat de griji, cu doar 29 de puncte roş-galbenii sunt pe locul 11, dar la doar trei distanţă de zona roşie.

Ripensia Timişoara: H. Moldovan – B. Străuţ, Tînc, Hecsko, C. Toma (cpt.) – Burdeţ (35 Chera), Stoi – Ad. Popa (79 Ad. Stoica), Zaluschi, Dumiter – Mansour (62 Drăghici). Antrenor: Alexandru Pelici.

Sportul Snagov: An. Marinescu – Gîţ, V. Lică, Fl. Ilie (cpt.), Nicoară – Tazouti (81 L. Manole), Borţoneanu, L. Ion, Huiban – Danale (87 Şerban), Al. Ioniţă (79 D. Buia). Antrenor: Eugen Trică.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.