O nouă stație pentru ambulanță în Timiș. Unde va fi realizată

O nouă stație pentru ambulanță în Timiș. Unde va fi realizată

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta biled

Veste bună pentru locuitorii din județul Timiș din zona Biled. În viitorul apropiat, aceștia vor beneficia de o stație pentru ambulanță. Ieri, președintele CJ Timiș, Călin Dobra, alături de primarul localității, Cristian David, și directorul Serviciului de Ambulanță Timiș, Iancu Leonida, au efectuat o vizită la Biled, pentru a identifica spațiul necesar.

Potrivit reprezentanților CJ Timiș, Primăria Biled s-a angajat să investească în amenajarea acestuia, pentru a-i asigura funcționalitatea.


Totodată, CJ Timiș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș vor face toate demersurile necesare pentru dotarea cu mașini moderne de intervenție a Serviciului de Voluntariat Biled.

“Aceasta nu este singura investiție în siguranța timișenilor. De exemplu, recent, Guvernul a alocat județului nostru 13 ambulanțe și trei autosanitare SMURD noi, printr-un proiect pe fonduri europene. Mai mult, prin intermediul unui proiect IPA România – Serbia, au fost achiziționate echipamente și utilitare pentru intervenția în situațiile de urgență din zona Recașului. Numai noi, la consiliul Jjdețean, am alocat în ultimii doi ani, peste 15 milioane de lei în dotarea ISU Timiș”, a precizat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.