S-a schimbat ora disputei dintre ASU Politehnica şi ACS Poli. Duelul va...

S-a schimbat ora disputei dintre ASU Politehnica şi ACS Poli. Duelul va avea loc până la urmă pe „Dan Păltinişanu”

0
DISTRIBUIȚI

Derby-ul „Poli” era programat iniţial vineri, de la ora 11.00, pe arena Ştiinţa, deoarece în aceeaşi zi pe „Dan Păltinişanu” e programat meciul echipei de rugby. Până la urmă jocul ASU Politehnica – ACS Poli, din runda a 32-a a Ligii a II-a, va rămâne pe „Marele oval”, dar se va desfăşura în nocturnă.

Majoritatea jocurilor din Liga a II-a de dispută cu o zi mai devreme înainte de Paşti.


Doar două meciuri, ambele televizate, au fost programate sâmbătă, respectiv duminică. Inaintea duelului orgoliilor alb-violete s-a speculat mult pe seama zilei şi orei la care va avea loc până la urmă meciul. Asta in condiţiile in care vineri, de la ora 11.00, tot pe „Dan Păltinişanu” e stabilit jocul de rugby dintre Timişoara Saracens şi Dinamo din SuperLigă.

„Am făcut hârtie, şi noi, şi ASU, să jucăm când vor suporterii, am acceptat inclusiv miercuri, joi seara, la 19.21, când vreţi voi, din păcate Departamentul de competiţii al FRF nu a acceptat”, spunea Valeriu Răchită, „principalul” lui ACS Poli după jocul cu Energeticianul (1-1).

Astăzi, datele problemei s-a schimbat şi inclusiv site-ul FRF a modificat ora şi locaţia de disputare a partidei dintre cele două „Poli”. Meciul a rămas pe „Dan Păltinişanu” vineri, dar va incepe la ora 19.00. In tur, ASU Poli s-a impus cu 2-1 pe „Electrica”. Echipa care va fi vizitatoare de această dată se află intr-o situaţie foarte complicată, la 11 puncte de primul loc salvator. „Băieţii in ghete”, in schimb, au acum cinci puncte „peste linie”.

Tot vineri va juca şi Ripensia, dar in deplasare, de la ora 18.30, pe terenul lui „U” Cluj (meci televizat).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.