Un alt bancomat a fost aruncat în aer în vestul țării. Ce...

Un alt bancomat a fost aruncat în aer în vestul țării. Ce eroare au comis hoții

0
DISTRIBUIȚI

Persoane necunoscute au încercat să jefuiască un bancomat aruncându-l în aer cu ajutorul unui dispozitiv artizanal. Tentativa a avut loc în noaptea dintre 30 aprilie și 1 mai, pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, bancomatul fiind găzduit de clădirea care adăpostește autogara. Clădirea a suferit daune importante, însă hoții au plecat cu mâna goală, pentru că ATM-ul nu era alimentat cu bani.

„Este vorba despre distrugerea unui bancomat, la prima vedere prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. Nu au fost sustrași bani, bancomatul nefiind alimentat.


Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a transmis IPJ Arad.

Vă reamintim că, la începutul anului, un alt bancomat din Arad a fost jefuit în același mod.

UPDATE IPJ Arad a transmis că „în cursul zilei de ieri, colegii de la Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat la bancomatul în cauză, întrucât a fost făcută o sesizare cu privire la o tentativa de furt, prin acționarea cu obiecte contondente asupra fantei bancomatului, în perioada Sărbătorilor Pascale. Ca o primă măsură de siguranță, au fost ridicați banii din bancomat de către personalul calificat al unității bancare. A fost efectuată cercetarea la fața locului, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat. După modul de operare, polițiștii au stabilit că ar fi vorba de cel puțin două persoane implicate. În continuare se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor responsabile prin administrarea tuturor mijloacelor de probă”.

Sursa foto: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.