Soț și soție, principalii suspecți în cazul jafului cu bancomat aruncat în...

Soț și soție, principalii suspecți în cazul jafului cu bancomat aruncat în aer

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat și o femeie au fost reținuți după ce au aruncat în aer un bancomat în Arad, furând aproape 500.000 lei. De asemenea, cei doi sunt bănuiți că au încercat să fure bani dintr-un bancomat din Timișoara.

Potrivit IGPR, polițiștii au făcut trei percheziții în județul Arad, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat și distrugere. Aici au fost descoperite și ridicate mai multe instrumente de spargere, două butelii de oxigen și acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, și un cablu electric cu electroșoc, confecționat artizanal.

În urma investigațiilor a reieșit că, în perioada 6 – 14 ianuarie a.c., persoanele vizate ar fi încercat să fure bani dintr-un ATM din Timișoara, iar la data de 14 ianuarie a.c.


ar fi sustras 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus bancomatul.

De asemenea, a fost indisponibilizat autoturismul folosit la săvârșirea faptelor.

Principalii suspecți, un bărbat și o femeie, au fost reținuți, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

UPDATE Suspecții sunt Ritan Ioan Flavius, de 32 de ani și Ritan Claudia, de 28 de ani. El are domiciliul în Semlac, județul Arad, iar ea în Dumbrăvița, județul Timiș.

Acum cinci ani, Ritan Falvius a executat o pedeapsă cu închisoarea în Italia,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.