Distrugătorii României

Distrugătorii României

0
DISTRIBUIȚI

Dacă a fost vreodată un moment, în viețile noastre post-decembriste, în care să ne temem pentru integritatea spiritului acestei națiuni, acum este acela. Ce se întâmplă în aceste zile cu România cu greu poate fi numit democrație – este tăiere în carne vie. Scapă cine poate.

Uitați-vă atent la oamenii cu care s-a înconjurat liderul PSD Liviu Dragnea și care îi fac agenda pe toate planurile, veți vedea că nu este o echipă picată din cer, că alții nu erau. Nici vorbă. Sunt aleși pe sprânceană, în frunte cu primul ministru Viorica Dăncilă. Vă amuză glumele despre ea? Și pe mine, dar haideți să ne gândim și serios. Un om atât de hulit, atât de miștocărit pe toate gardurile, chiar și pe cele din străinătate, dar care reușește să-și vadă de „guvernare”, cu neclintirea unui urs în hibernare, nu este de neglijat.


Într-un astfel de post, se știe de când e mafia pe pământ, ai nevoie de un încasator excelent. Este o sarcină pe care Dăncilă o execută strălucit.

Apoi, este Olguța. Această cvasi-doamnă pasionată de a fi ministru pe unde se poate nu doar îndură orice, ci și sare la atac. Mușcă la comandă, pare că are idei proprii, emite lucruri fără acoperire sau de-a dreptul minciuni perpetue fără să clipească. Și asta, public. Câți dintre voi puteți face asta? Dacă nu ar fi vorba de o morală dubioasă, am putea să o bănuim de „cojones” de politician adevărat.

Și Tudorel Toader, desigur. În orice organizație subterană îți trebuie un băiat care să nu se teamă să se murdărească pe mâini. Sau să nu aibă de ales, însă asta e o altă poveste. Tudorel este o unealtă bine unsă, iar când se face că scârțâie – vezi întârzierea legii amnistiei și grațierii sau eschivele în cazul revocării procurorului general Augustin Lazăr – poți să te faci că o arunci la gunoi, îi și arăți tomberonul.

Mai sunt și alții, pe unii probabil nu-i vom vedea vreodată. Pare o adunătură de roboței fără scrupule, unși cu toate alifiile, antrenați pentru răzoi total. Pentru ce se pregătește Liviu Dragnea, dacă așa arată armata cu care vrea să distrugă România?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.