Încă o stradă din Timișoara se lărgește la patru benzi. Anunțul primarului...

Încă o stradă din Timișoara se lărgește la patru benzi. Anunțul primarului Robu

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru timișorenii care locuiesc pe str.


Mareșal Constantin Prezan. Nicolae Robu a anunțat că, în sfârșit, a fost emisă autorizația de construcție necesară începerii lucrărilor de extindere la patru benzi a arterei

„S-a emis autorizația de construcție pentru modernizarea străzii Mareșal Constantin Prezan. În sfârșit, a fost emisă și această autorizație, nu la Urbanism au fost probleme, ci am avut mari dificultăți cu proiectantul până să ne predea documentația așa cum trebuie să fie. Strada este extrem de importantă și ea va fi lărgită la patru benzi, vor fi amenajări frumoase și la nivel de trotuare, piste de biciclete, tot ce putem să facem pe ecartul pe care-l avem la dispoziție. Din păcate, sunt locuri unde strada se îngustează, așa au știut cei care s-au ocupat de urbanism în orașul nostru să poarte de grijă, încât au permis să se construiască de-a valma”, a precizat Nicolae Robu.

Valoarea totală a investiției se ridică la peste 15 milioane de euro, urmând ca în cadrul proiectului să fie reconfigurat și sensul giratoriu de la AEM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.