Arme și cartușe, găsite de polițiști într-o mașină oprită pentru control în...

Arme și cartușe, găsite de polițiști într-o mașină oprită pentru control în trafic

0
DISTRIBUIȚI

Patru bărbați au probleme cu legea după ce mașina în care se aflau a fost oprită în trafic de polițiștii hunedoreni.

„În data de 29.07.2019, în jurul orei 2.30, polițiștii din cadrul Poliţiei Stațiunii Geoagiu au oprit în trafic, pe DJ 705, în localitatea Bozeș, un autoturism care se deplasa în direcția comunei Balșa.


În urma controlului, asupra unui dintre cei patru ocupanţi ai maşinii a fost găsită o armă letală de vânătoare, cu muniţia eferentă. În autoturism au mai fost identificate şi ridicate, în vederea cercetărilor, alte patru arme letale cu destinația vânătoare (toate fiind introduse în huse) și 30 de cartușe”, a transmis IPJ Hunedoara.

Trei dintre bărbaţi au declarat că sunt membri ai unor asociații de vânători, însă doar unul dintre aceștia avea asupra sa permis de armă, carnet de membru vânător și permis de vânătoare permanent.

Cei patru bărbaţi aflaţi în autoturism, cu vârste cuprinse între 35 şi 51 de ani, au fost conduşi la sediul subunității de poliţie în vederea efectuării de cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj cinegetic.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.