Tineri prinși în timp ce se drogau într-un parc din Timișoara

Tineri prinși în timp ce se drogau într-un parc din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Cinci tineri au fost prinși de polițiștii locali, în acest weekend, în timp ce se drogau în Parcul Botanic.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, cei cinci au fost observați de către oamenii legii pe o bancă din parc, având un comportament agitat, fiind gălăgioși și consumând alcool. La observarea patrulei, unul din cei cinci tineri a încercat să ascundă ceva sub bancă.

Aceștia au fost legitimați, constatându-se că au vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, cu domiciliul în Timișoara, Arad și Reșița. Unul dintre aceștia avea asupra sa un plic din nylon care conținea substanțe vegetale de culoare verde, despre care a declarat că este canabis.

„În acest caz s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, în ultima perioadă tot mai mulți tineri sunt depistați pe străzile Timișoarei consumând tot felul de substanțe interzise și, deși numărul acestora a scăzut față de anul trecut, fenomenul rămâne îngrijorător.


Cei mai mulți dintre acești tineri sunt depistați în special în parcuri, dar și în zonele de cartiere între blocuri, precum și în zona centrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.