Automobile Bavaria Group, partener unic de mobilitate al Timișoara – Capitală Culturală...

Automobile Bavaria Group, partener unic de mobilitate al Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021

0
DISTRIBUIȚI

Un parteneriat important a fost semnat, astăzi, între Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și Automobile Bavaria Group. Astfel, compania devine partener unic de mobilitate al proiectului.

Concret, Automobile Bavaria Group va pune la dispoziția Asociației TM2021 o flotă de automobile, autoutilitare și autocare pentru logistică, transportul oficialităţilor, al invitaţilor şi al echipamentelor, în cadrul programului cultural Timișoara 2021.

Ceremonia de semnare a parteneriatului a avut loc, astăzi, la Bastionul Theresia din Timișoara, eveniment la care a participat și ministrul Culturii.

„Suntem o onorați să fim partenerii proiectului „Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii”. Este pentru a doua oară când ne implicăm într-un proiect cultural de o asemenea anvergură și importanță. Timișoara este al doilea oraș din România care deține acest titlu și primul care l-a câștigat în urma unei competiții.


Vom fi împreună, pentru asigurarea unor servicii de mobilitate la cel mai înalt nivel. Avem o prezență puternică aici, prin mărcile BMW, MINI și MAN și ne dorim să contribuim cât mai mult la succesul evenimentelor culturale locale. Astfel de acțiuni reprezintă una dintre cele mai bune modalități de promovare a brand-ului de țară”, a declarat Michael Schmidt, președinte Automobile Bavaria Group.

De asemenea, Horațiu Rada, președintele Consiliului Director al Asociației TM2021, a afirmat că este foarte important ca mediul privat să se implice în acest proiect.

„Dacă astăzi semnez primul parteneriat denumit parteneriat de mobilitate, putem să vă spunem că înseamnă mult mai mult. Prezența Automobile Bavaria aici, în Timișoara, nu face altceva decât să genereze siguranță și să vină cu experiența pe care au acumulat-o de-a lungul anilor. Este foarte important ca mediul privat să se implice. Mă bucur că acest mare partener, care a fost și la proiectul Capitală Culturală Europeană de la Sibiu și alături de marile evenimente de la nivel național, s-a alăturat acestui proiect. Alăturarea cu acest proiect înseamnă de fapt credibilitatea proiectului, importanța proiectului și să nu uităm că România va mai avea o șansă să aibă un oraș Capitală Culturală Europeană abia după anul 2033. Mă bucur de această susținere, suntem în discuții și cu alți parteneri pe alte teme, vizavi de sprijinul financiar și logistic al asociației, dar acest pas a fost un pas esențial pentru noi toți„, a declarat Horațiu Rada.

Președintele Consiliului Director al Asociației TM2021 a explicat că Automobile Bavaria Group va pune la dispoziția asociației și biroul său de presă, în anumite luni din perioada 2020 – 2021, care se va implica direct în promovarea și susținerea proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.