Un angajat al companiei Nokia s-a aruncat de la etajul 5 sub...

Un angajat al companiei Nokia s-a aruncat de la etajul 5 sub privirile poliţiştilor şi pompierilor UPDATE 4 Bărbatul lucra de 15 ani în companie

13
DISTRIBUIȚI

Un bărbat, angajat al companiei Nokia, s-a aruncat în gol în această seară de la etajul 5 al clădirii de pe Splaiul Nicolae Titulescu din Timişoara.

Acesta a deschis unul dintre geamurile clădirii şi s-a aruncat în gol, ajungând pe asfalt. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de pompieri şi poliţie. Doi membri ai echipajelor SMURD continuă manevrele de resuscitare ale bărbatului care a rămas pe asfalt.

Zona a fost izolată de către echipajele de poliţie sosite la faţa locului. De asemenea a mai sosit o ambulanţă care a acordat primul ajutor unei femei căreia i s-a făcut rău în interiorul clădirii.

UPDATE 1 Bărbatul are 38 de ani.


A vrut să se sinucidă, s-a urcat pe un scaun, a deschis geamul şi atunci a fost chemată poliţia. „Poliţistul îi tot spunea să coboare, să nu se arunce. A coborât de pe scaun de vreo două-trei ori. La un moment dat s-a întors din birou. Apoi a venit o autoscară a pompierilor, în momentul în care a văzut că întind autoscara s-a aruncat în gol”, a declarat un martor. Toată discuţia dintre bărbat şi un poliţist a durat aproximativ 20 de minute.

UPDATE 2 Echipele SMURD au încetat manevrele de resuscitare, declarând pacientul mort. Urmează ca poliţiştii criminalişti să înceapă cercetările la faţa locului.

UPDATE 3 La faţa locului a sosit o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş, care a început o anchetă, în paralel cu cea a poliţiei. Echipa de la ITM e condusă chiar de directorul Pavel Kasai. Criminaliştii se află în biroul de unde s-a aruncat angajatul.

UPDATE 4 Bărbatul era angajat al Nokia de 15 ani și avea doi copii. Și-a sunat soția că se va sinucide, iar aceasta a sunat la 112, alertând autoritățile. La clădirea de birouri a ajuns inclusiv un negociator al Poliției Timiș. Angajatul Nokia a forțat unul dintre geamurile din birou și s-a aruncat în gol, nu înainte de a-i scrie un mesaj soției, care era la parterul clădirii când s-a aruncat în gol. Ulterior, femeia a fost transportată în stare de șoc la spital de un echipaj de la Ambulanță. Conform primelor date ale anchetei, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor pe fondul unei depresii provocate de problemele de la locul de muncă.

13 COMENTARII

  1. Daca aveti vreu-n apartament vindeti-l retragetiva langa Timisoara la vre-un sat sunt destule ocupativa de gradinarit si cresterea pasarilor si o sa vedeti ca o sa o duceti mai bine ,eu am facut acest lucru si sunt pe deplin multumit

  2. Ar trebui cei de la ITM sa vina un pic in inspectie , sa vada ce se intampla cu adevarat. Sa ceara un feedback oamenilor , o parere , asa la rece de cat de „bine” e la firma de cand au inceput cu restructurarile / taieri de ore / venituri mai mici , angajati dati afara. Se pare ca nu e chiar asa roz treaba.

    • Tu ai supt masiv la țâța capitalismului (rate pentru apartament) și acum îl blamezi? Hotărăște-te ce vrei și apoi dă sfaturi altora…

  3. Foarte trist! Nu era nici un coleg in preajma lui, asa parca se lucreaza in echipa in multinationale! Nu se poate sa nu il fi putut opri din gestul asta sinucigas, te arunci pe el, il tragi cumva de acolo daca a ajuns sa se urce pe scaun, nu stai impasibil, am citit ca a stat de vorba cu un politist 20 de minute!! In timpul asta nu putea sa urce nimeni la el, prin cladire, pe scari, nu pe exteriorul cladirii cu masina de interventie si tot tamtamul?! Dupa ce ca era speriat, deprimat, mai sunau si sirenele in fata lui… Nu avem nici o logica, nu stim sa actionam in astfel de cazuri, nici noi populatia dar nici autoritatile, care nu au proceduri , actioneza asa la intamplare… vezi si cazul cu intoxicatia cu deratizarea … Cand oare vom ajunge si noi sa avem servicii publice profesioniste, asa cum vedem in alte tari europene?! Trist cand moare un OM… Condoleante familiei!

    • Știți când o să ajungem și noi? Niciodată! Priviți în istoria României și veți înțelege de ce.

  4. Cei care au intervenit sa-l salveze, habar nu au cum se procedeaza in fata unui om care se gandea la suicid in momentul ala, nu avem proesionisti pentru atare situatii. Salvatori neinstruiti, de-a dreptul prosti. Bietul om, si-a curmat viata probabil din cauza oboselii foarte mari, D-zeu sa-l ierte pentru fapta lui, si-a lasat familia traumatizata in urma lui, mai ales copiii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.