Niciun leu pentru Timișoara 2021 la rectificarea bugetară: ”Și-a întors buzunarele pantalonilor...

Niciun leu pentru Timișoara 2021 la rectificarea bugetară: ”Și-a întors buzunarele pantalonilor pe dos, arătându-ne elefantul roz al indiferenței”

0
DISTRIBUIȚI
Ion Ardeal Ieremia. Foto: Virgil Simonescu

Fostul secretar de stat în Ministerul Culturii, pesedistul Ioan Ardeal Ieremia, l-a atacat, aseară, pe Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, pentru că proiectul Timișoara 2021 nu a primit niciun leu la rectificarea bugetară, deși  liberalul și-a început discursul de la sediul asociației atacând guvernul Dăncilă pe această temă.

”Z.E.R.O.


lei pentru TM 2021 la rectificarea bugetară de azi ! LUNI, domnul ministru s-a dat cocosel la Timișoara spunând că pesedeul nu a alocat fonduri pe OUG 42 (când,păcatele mele,că OUG42 a ieșit aproape simultan cu rectificarea din iulie ?) MIERCURI , a făcut terapie cu toată asociația Tm2021, venită-n păr la minister cu căciula în mână, iar azi,JOI, la rectificarea bugetară, și-a întors buzunarele pantalonilor pe dos arătându-ne elefantul roz al indiferenței față de unicul proiect de țară pe care îl are România!”, a scris Ieremia pe pagina sa de Facebook. Acesta a susținut că ”într-un stat normal pica guvernul prin moțiune de cenzură !!!”, iar de VINERI, închid acest capitol,definitiv, precum și pentru orice altă temă tangentă. E peste puterile mele! De mâine mă întorc în viața mea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.