Marcel Vela, noul ministru de Interne, declară „război total” clanurilor mafiote, la...

Marcel Vela, noul ministru de Interne, declară „război total” clanurilor mafiote, la preluarea mandatului

1
DISTRIBUIȚI

Marcel Vela, fost primar în Caransebeș, senator de Caraș-Severin și acum noul ministru al Afacerilor Interne, a declarat, la preluarea mandatului, că își dorește profesionalizarea angajaților MAI și declararea unui „război total” clanurilor mafiote și al criminalității.

„La Ministerul Afacerilor Interne este un nou început. Aș dori să mulțumesc domnului prim-ministru și domnului președinte pentru nominalizare și susținerea de a fi în această nobilă misiune de ministru, în slujba poporului (…) Îmi doresc să fie toți angajații Ministerului Afacerilor Interne în slujba poporului cu zero politizare, maximă profesionalizare, cu declararea unui război total împotriva fenomenului criminogen infractorilor clanurilor interlope și a tuturor acelora care pun în pericol siguranța viața și bunurile românilor.


Am încredere că împreună vom face o lume mai bună și o Românie normală”, a spus Marcel Vela.

La preluarea mandatului de ministru al Internelor au fost prezenți și premierul Ludovic Orban și președintele României, Klaus Iohannis.

Marcel Vela, noul ministru, are 56 de ani, a fost secretar al Biroului permanent al Senatului și a avut trei mandate de primar al municipiului Caransebeș, în perioada 2004-2016.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui să înceapă cu Timișoara, cred că ar ieși jale. Robule ai încurcat-o, ce o să facă Robu dacă nu o să mai existe clan mafiot în Timișoara. Răspuns. O sa și dea demisia. Nu mai are ce face. Robule cred că mergi la pârnaie.?????? Ce zici??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.