Seară de cold rock și dark wave cu francezii de la Divine...

Seară de cold rock și dark wave cu francezii de la Divine Shade, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Joi seara, clubul Capcana a fost gazda unui concert cold rock și dark wave alături de formația franceză Divine Shade. Trupa formată în Lyon a poposit pentru a treia oară în Timișoara, precedentele apariții realizându-se în Manufactura. În fața unui public nu prea numeros, trioul francez a interpretat câteva melodii din E.P.-urile „Touch the Sky“ și „In the Dust“, iar după recital membrii interesantei găști au rămas la fotografii și discuții alături de spectatori.

„Suntem pentru a treia oară în Timișoara și revenim de fiecare dată când putem. Timișoara e un oraș minunat. Muzica noastră e inspirată din multe lucruri, ca de exemplu Nine Inch Nails și industrial rock. Dar ne place și Massive Atack și The Cure. Avem preferințe diverse în trupă, cineva ascultă garage rock, altcineva stoner și post punk sau electronice. Suntem inspirați și de Einsturzende Neubauten și multe alte chestii old school. Am mai putea adăuga The Soft Moon, The Young Gods, Swans și așa mai departe. Dincolo de religiile diferite din vestuk și estul Europei, lumea ascultă peste tot muzică. Poate aici în estul Europei lumea e mai curioasă de chestii noi, poate și pentru că nu vin atâtea trupe faimoase să susțină concerte. Noul nostru E.P. „In the dust“ e un proiect multimedia, e bine ca cei care ne ascultă să se uite și la video-urile noastre. Cântăm în special în limba engleză fiindcă marea majoritate a influențelor noastre sunt din această zonă. Nu avem nimic împotriva limbii franceze, avem chiar și un cântec în franceză, dar preferăm engleza.


Când mergem într-un loc nou suntem interesați ca lumea să ne perceapă ca o trupă interesantă. Nu trebuie neapărat să danseze la concerte, e de ajuns să dea din cap , iar cel mai frumos lucru este atunci când după show lumea vine și stă de vorbă cu noi. Peste tot este dificil să trăiești din artă, nici noi n-o facem. Pe viitor ne dorim să ajungem în cât mai multe locuri și să reușim să ducem muzica noastră în inimile multora“, ne-au declarat cei trei membri ai trupei Divine Shade, după concertul lor susținut în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.