Casă de pariuri din Timișoara, jefuită de un tânăr înarmat cu un...

Casă de pariuri din Timișoara, jefuită de un tânăr înarmat cu un briceag UPDATE Decizia magistraților în cazul suspectului

0
DISTRIBUIȚI

Scene halucinante petrecute într-o casă de pariuri din Timișoara.


Un tânăr, folosindu-se de briceag, a dat năvală într-o agenție de pe strada Mureș, a amenințat-o pe casieriță și a fugit cu încasări de 1.000 de lei.

Incidentul s-a petrecut seara trecută, în jurul orei 19.00, pe strada Mureș din Timișoara. Un tânăr a intrat în într-o casă de pariuri și a scos briceagul. Amenințată, tânăra i-a dat dintr-un sertar 1.000 de lei. Oamenii legii l-au identificat pe făptaș câteva ore mai târziu.

Acesta a fost predat polițiștilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, fiind ulterior reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de azi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

UPDATE Tânărul care a amenințat cu briceagul angajata casei de pariuri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și își va petrece, astfel, Anul Nou, în spatele gratiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.