Muzică și creații șic la Harababura Vintage Fair

Muzică și creații șic la Harababura Vintage Fair

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1993014301">

 

Pasionații de obiecte vintage și nu numai, au parte la sfârșitul acestei săptămâni de Harababura Vintage Fair, un eveniment desfășurat în incinta Bastionului Maria Theresia din Timișoara, ce include și o serie de manifestări dedicate melomanilor îndrăgostiți de viniluri sau CD-uri.

Evenimentul multicultural are parte de o varietate largă de expozanți care propun celor interesați bijuterii cusute manual, cu mare atenție la detalii și materiale de cea mai bună calitate, accesorii chic și genți handmade, creații vestimentare care vorbesc despre sentimente, identitate, utilitate și confort sau decoruri interioare din macrame realizate într-un mod foarte creativ folosind diferite texturi, culori și materiale naturale sau reciclate.

La fața locului este prezentă și platforma de artă  T h e S e c r e t G a r d e n , care a luat naștere în 2012 sub forma unor evenimente – expoziții, târguri, petreceri, proiecții de filme și picnicuri. Din peisaj nu lipsesc colecțiile dedicate pasionaților muzicii. Ziua de sâmbătă  a programat și câteva seturi susținute de invitatele speciale D.lia, Florita, Mitsubitchi, Noemi, Silvana și skeutadittaleur, care au realizat un „Girls Takeover“.  Târgul este deschis și duminică 23 februarie între orele 14 – 20, iar astăzi „la butoane“ se vor afla prietenii de la Launmomentdat: flo’, Larrybwoy, Riot199, Ulises și Who:ratio. Intrarea la Harababura Vintage Fair este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.