Cristian Moş acuză hărnicia aleşilor PSD şi PNL doar înaintea alegerilor: „Se...

Cristian Moş acuză hărnicia aleşilor PSD şi PNL doar înaintea alegerilor: „Se întâmplă de ani de zile acest lucru”. Reproşuri pentru CJ Timiş şi Primăria Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Cristian Moş, liderul USR Timiş, a vorbit azi despre modul defectuos în care acţionează aleşii locali şi judeţeni. Acesta a subliniat cum licitaţiile pentru proiecte importante şi alte lucrări apar de obicei în prag de alegeri. Comportament observat şi la reprezentanţii PSD şi PNL din judeţul Timiş. Un exemplu concludent în acest sens dat de Moş a fost legat de centura incompletă a Timişoarei.

„Primarii şi Consiliul Judeţean s-au pus pe treabă, cu câteva luni înainte de alegeri, putem vedea o mulţime de asfaltări, licitaţii care au început. Aleşii locali folosesc şi poziţia lor pentru a-şi face campanie. Toţi oamenii de rând, la locurile de muncă, trebuie să performeze zilnic, în aşa fel încât să-şi păstreze acel loc de muncă, nu doar cu patru luni înainte de evaluare.


Ceea ce cu aleşii noştri actuali se întâmplă de ani de zile acest lucru… Problema din punctul nostru de vedere nu e experienţa, ci voinţa. Iar cei care ne conduc de zeci de ani nu au intenţia de a ne ajuta să ne devzoltăm. Politicienii de rit vechi au de câştigat dacă lucrurile stagnează sau dacă pot aloca fonduri în mod netransparent. Cred personal că pentru Timiş şi România lucrurile se schimbă. Oamenii văd aceste lucruri, discutând cu oamenii de pe stradă ei ştiu că vor începe să lucreze cu o lună înainte de alegeri… Cum spuneam, urmează să vedem investiţii doar acum. Noi cei de la USR Plus ne asumăm, stăm cu ochii pe ei. Mai mult, ne asumăm că atunci când noi vom fi în administraţia local lucrurile se vor schimba. Muncim din prima zi până la finalul mandatului. Nu vom veni doar la finalul mandatului cu schimbări sau lucruri noi”, a declarat Cristian Moş.

„Dau un exemplu. De ce CJ Timiș a început doar în clipa de față să discute sau a început licitaţia pentru Centrul de colectare legume de la Tomnatic. De ce nu a făcut parcarea de la Cazarmă. De ce nu a făcut totul posibil împreună cu Primăria Timişoara să avem centură împreună. Apare doar înainte de alegeri că au discutat cu guvernul. PSD a avut conducere, guvernul, puteau să facă ceva. PNL are acum guvernul. Noi în Timişoara şi Timiş chiar dacă avem conducerea CJ Timiş PSD şi conducerea oraşului PNL şi ei au majoritate tot nu se întâmplă nimic cum ar trebui să se întâmple în clipa de faţă”, a mai spus liderul URS Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.