Și Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Autostradă a fost...

Și Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Autostradă a fost deschis

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1230655303">

Vama Nădlac II – Autostradă a fost deschisă, astăzi, pentru fomalități de frontieră între Romania și Ungaria. Prin Vama Nădlac II pot trece și autoturisme, anunță Poliția de Frontieră, care a demarat proceduri cu autoritățile maghiare să permită trecerea spre Ungaria și prin Vama Borș.

Poliția de Frontieră a anunțat, sâmbătă seara, că, în continuarea măsurilor de fluidizare a traficului la granița dintre România si Ungaria, autoritățile de frontieră din cele două state permit cetățenilor români care călătoresc cu autoturisme intrarea în România și prin PTF Nădlac II – județul Arad, pe cinci artere de control.

„Ca și în cazul celorlalte două puncte de frontieră deschise traficului, PTF Nădlac I și Bors, la intrarea în țară se fac verificări pentru toate persoanele care se prezintă la control şi sosesc dintr-o călătorie internaţională, conform listei actualizate de Institutul de Naţional de Sănătate Publică”, anunță Poliția de Frontieră.

Practic, în această perioadă, formalitățile de frontieră urmează aceeași procedură în sensul că, pe lângă controlul specific la intrarea în țară, persoanele sunt preluate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publica pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere și efectuarea triajului epidemiologic în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă sau carantină instituţionalizată.

Din 15 mai, pentru toate persoanele care vin în România din străinătate, se instituie măsura carantinării/izolării la locuinţă împreună cu familia/aparţinătorii cu care locuiesc împreună, iar pentru cele care nu au posibilitatea îndeplinirii condiţiilor pentru măsura mai sus menţionată sau solicită acest lucru pentru a nu îşi expune familia, se poate opta pentru măsura carantinei instituţionalizate, în spaţii special destinate puse la dispoziţie de autorităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.