Percheziții la un traficant de droguri. „Mascații” au găsit zeci de plante...

Percheziții la un traficant de droguri. „Mascații” au găsit zeci de plante de canabis și arme FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-448868592">

Procurorii DIICOT au reţinut un bărbat de 39 de ani din Brașov, după ce la percheziții au găsit zeci de plante de canabis cultivate de acesta, dar și arme.

În perioada aprilie – iulie 2020, bărbatul de 39 de ani este bănuit că a înființat la locuința sa o cultură de canabis pentru ca apoi să vândă drogurile consumatorilor din Brașov.

Procurorii DIICOT și polițiștii au făcut trei percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 54 de plante de canabis aflate la maturitate, 15 plante de canabis aflate în stare incipientă de creștere, trei grame de muguri de canabis, un pistol de semnalizare și muniția aferentă acestuia, un pistol cu gaz, o pușcă cu alice, un grinder, precum și instalațiile utilizate la creșterea plantelor de canabis.

Joi, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Brașov, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.