Prima ediție din acest an a Expo Mobila va avea loc în...

Prima ediție din acest an a Expo Mobila va avea loc în luna iulie, la Timișoara. Cu ce noutăți vin producătorii

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt invitați să participe la prima expoziție de mobilă din acest an organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură. La Expo Mobila, producătorii vor veni cu toate tipurile de mobilă destinate locuinței, grădinii și biroului.

Prima ediție de anul acesta a Expo Mobila are loc în perioada 16 – 19 iulie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.


Vor fi prezenți producători și distribuitori români de mobilă, dar și reprezentanțe ale unor companii internaționale din România.

Timișorenii vor putea găsi la Expo Mobila o gamă largă de mobilier și accesorii și sisteme inteligente din industria mobilei.

Se vor putea achiziționa pe loc sau la comandă, la preț de producător: bucătării, livinguri, camere pentru copii și tineret, dormitoare, paturi, saltele, canapele, mese, scaune, fotolii, uși de interior, birouri, biblioteci, accesorii și decorațiuni sau mobilier de grădină.

Intrarea publicului este liberă, iar programul de vizitare este de joi până sâmbătă, între orele 10:00-20:00 și duminică, între orele 10:00-18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.