Focuri de armă pentru oprirea unui austriac care a forțat mai multe...

Focuri de armă pentru oprirea unui austriac care a forțat mai multe filtre ale Poliției

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au tras mai multe focuri de armă în roțile unei mașini pentru a opri un șofer urmărit.


Totul a început când Poliția Lipova a fost sesizată în noaptea de joi spre vineri că două persoane se ceartă în localitatea Căpâlnaș.

Când au ajuns polițiștii, un bărbat a demarat pe DN 7 cu o mașină spre Lipova. Polițiștii l-au urmărit, dar șoferul a refuzat să oprească, motiv pentru care s-au făcut mai multe filtre.

Bărbatul a ajuns în municipiului Arad, unde a mers doar pe contrasens, iar pentru oprirea sa s-au tras focuri de armă spre roţile din spate ale autoturismului.

„Pe strada Andrei Șaguna din municipiu, conducătorul auto, un bărbat de 64 de ani, cetățean austriac, a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un indicator rutier. Întrucât bărbatul era rănit în zona umărului, la fața locului a fost solicitată de urgență o ambulanță, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun”, transmite Poliția Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.