ASU Politehnica a plecat spre Maramureş cu gândul la toate punctele. Alb-violeţii...

ASU Politehnica a plecat spre Maramureş cu gândul la toate punctele. Alb-violeţii aşteaptă semn de la DSP pentru recuperarea unui jucător

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieşi

Alb-violeţii nu au avut timp de respiro nici măcar 24 de ore acasă, căci după antrenamentul din această dimineaţă au plecat spre Baia Mare. Sâmbătă, ASU Politehnica va da piept cu nou promovata ACSF Comuna Recea, o grupare incomodă în ultimele săptămâni în ciuda poziţiei din clasament.

„Urmează o deplasare dificilă, după un meci care ne-a consumat fizic şi psihic – restanţa cu Dunărea Călăraşi – sperăm ca jucătorii să se recupereze cât mai repede. În primul rând din punct de vedere al potenţialului fizic.


Dorim să facem un meci reuşit la Recea, unde trebuie să încercăm să câştigăm şi să rămânem cât mai sus, cât mai aproape de primele două locuri. Echipa din Recea, din punctul meu de vedere merita să aibă mult mai multe puncte. E o echipă care a pus probleme inclusiv celor care-şi doresc promovarea. Nu le-a fost uşor echipelor din fruntea clasamentului să învingă Recea, e o formaţie combativă, care marchează goluri, îşi pune în dificultate adversarul. Sperăm să fim şi noi mai inspiraţi în faţa porţii, în ultimii 20 de metri, pentru că şi în meciul cu Călăraşi ne-am creat o grămadă de situaţii şi nu am reuşit să marcăm”, a declarat Octavian Benga, „principalul” bănăţenilor.

ASU Poli îl va avea în teren poimâine pe Ioan Mera, căpitanul ispăşindu-şi runda de suspendare cu ocazia partidei de ieri, în schimb, continuă absenţele medicale, inclusiv din cauze Covid. Popescu, S. Popovici şi Manea sunt indisponibili. În cazul primului situaţia e un pic ciudată. Jucătorul a fost depistat pozitiv la ultima testare, deşi el a parcurs întreaga perioadă de izolare impusă de lege. De asemenea, de ieri nou protocol medical FRF îi permite să evolueze fără a se testa timp de trei luni! Cu toate acestea, pentru a fi eligibil, Popescu tot trebuie să primească acordul DSP Timiş, solicitat oficial de timişoreni.

Partida ACSF Comuna Recea – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a X-a a Ligii 2. Gazdele au doar şapte puncte obţinute din opt partide şi ocupă antepenultimul loc în clasament, în timp ce timişorenii sunt pe ultima treaptă a podiumului, cu 18 puncte din 27 posibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.