Ripensia are duel de clasament cu deziluzia Concordia Chiajna. Cosmin Petruescu: „Trebuia...

Ripensia are duel de clasament cu deziluzia Concordia Chiajna. Cosmin Petruescu: „Trebuia să fie mult mai sus în clasament”

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara joacă mâine pe terenul Concordiei Chiajna, grupare cu un lot numeros şi puternic, dar care pare în degringoladă în acest moment. Roş-galbenii sunt cu atât mai optimişti cu cât au obţinut victorii în ultimele trei partide oficiale şi au cu trei puncte mai mult decât ilfovenii.

„Ripi” are un meci foarte complicat pe hârtie, dar totodată un joc care poate soseşte la momentul potrivit în compania „vulturilor” de la marginea Bucureştiului aflaţi în picaj. Ultimele informaţii puneau în balanţă atât plecarea antrenorului Florin Bratu, după eşecul de acasă cu Farul (scor 1-2), dar şi cea a preşedintelui Cristian Tănase. Concordia se află doar pe locul 16 în B, cu 9 puncte, deşi lotul ilfovenilor e unul cu nume sonore, aşa cum a subliniat şi „principalul” roş-galbenilor, Cosmin Petruescu.

„Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, împotriva unei echipe care trebuia să fie mult mai sus în clasament, dacă ne raportăm la valoarea individuală a jucătorilor pe care-i au în componenţă. Au avut anumite probleme interne, chiar neşansă în anumite partide, un cumul de factori care au dus la poziţia ocupată de Concordia Chiajna în acest moment.


Dar, din punctul meu de vedere, au un lot de jucători cu o calitate fotbalistică incontestabilă, cu o bogată experienţă, unii dintre ei chiar internaţională, alţii dintre ei la nivelul Ligii 1 şi 2. Consider Chiajna una dintre echipele favorite la play-off, cel puţin pentru moment. Legat de echipa noastră, suntem pe un drum bun, de câteva jocuri. Mă bucur că am reuşit să avem constanţă, în primul rând din punctul de vedere al rezultatelor. Dar şi al jocului. În ciuda faptului că avem o echipă foarte tânără, mă bucur că am reuşit să legăm câteva victorii, în special în jocurile de pe teren propriu. Victorii care ne dau moral şi încredere pentru partida de sâmbătă. O partidă pe care e clar că o vom aborda cu multă încredere şi cu mult entuziasm”, a declarat Cosmin Petruescu.

Timişorenii au adunat 12 puncte din tot atâtea meciuri ca gazdele alb-verzi – nouă partide jucate de asemenea. Grija „Conferenţiarului” e legată în continuare de absenţele numeroase din lot: „Ne-am obişnuit, şi probabil până la sfârşitul acestui campionat, cum am spus-o – un campionat atipic, nu cred că vom avea posibilitatea vreodată să aliniem cel mai bun 11 sau să avem tot lotul valid. Lipsesc în continuare Popovici şi Mădălin Sturzu, care, din păcate pentru noi au fost găsiţi din nou pozitiv la ultima testare pe care am făcut-o. Apoi, accidentaţi îi avem pe Neacşu, Mihai Ene şi Sârbu, care nu fac parte din lot pentru acest joc. Iar Fridrich e la ultima etapă de suspendare”.

Partida Concordia Chiajna – Ripensia Timişoara se dispută mâine, de la ora 11, în etapa a XI-a a Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.