Președintele CJ Timiș a anunțat că se va inocula anti-COVID imediat ce...

Președintele CJ Timiș a anunțat că se va inocula anti-COVID imediat ce vaccinul va fi disponibil publicului larg

1
DISTRIBUIȚI

Primii timișoreni au fost injectați astăzi cu vaccinul anti-COVID 19, fiind vorba de personalul medical aflat în prima linie în lupta cu pandemia, la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”.


Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat că se va vaccina și el, imediat ce acest lucru va fi posibil.

„În Timiș, a început astăzi campania de vaccinare cu dozele administrate personalului Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș. Deocamdată vaccinul este disponibil pentru cei care luptă în prima linie anti-covid19 însă, în câteva săptămâni, va fi accesibil întregii populații, moment în care mă voi vaccina și eu. Îmi fac publică alegerea deoarece sunt convins că este o soluție eficientă împotriva virusului și pentru a fi solidar cu cei care fac eforturi supraomenești să limiteze pandemia și să salveze vieți”, a transmis Alin Nica prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Alin nica nu e batran, deci nu e la fel de vulnerabil. Ce iti da tie prioritate? Faci circ, esti majoreta pentru vaccin? Ca „munictor esential” nu e niciun politician. Nu ca as vrea eu mizeria asta de vaccin, am eu propriul sistem imunitar si 99%+ sanse sa nu patesc nimic, dar esti pur si simplu penibil.
    Daca asa credeti ca puteti convinge lume sa se vaccineze,, e penibil. Adica daca e sa pateasca politicienii ceva, DATI-I INAINTE, doar ca eu chiar nu pricep logica asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.