O echipă din Liga I e în plin cantonament la Timişoara

O echipă din Liga I e în plin cantonament la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
captură: FC Botoşani / Facebook

Capitala Banatului duce lipsă de o echipă în elită, dar în aceste zile în oraş se află o grupare de Liga I. E vorba de FC Botoşani, care a ales Timişoara ca şi locaţie pentru stagiul centralizat de iarnă.

Alegerea poate părea foarte inedită, ţinând cont că şi echipele locale care tind spre performanţă caută de obicei să plece din oraş în perioadele de pregătire precompetiţională în regim de cantonament. Totuşi, din cauza pandemiei multe cluburi s-au reorientat. În cazul moldovenilor cheia e la antrenorul Marius Croitoru, care ştia foarte bine condiţiile de pe Bega din perioada petrecută ca jucător la ACS Poli.


Echipa din Botoşani e cazată din 2 ianuarie la un hotel de pe Calea Lugojului şi se pregăteşte la Baza 2 a Univ. Politehnica, unde are condiţii bune – teren sintetic şi nocturnă.

În lotul echipei din nord-estul ţării se află nu mai puţin de patru bănăţeni: Eduard Pap, Denis Haruț, Mario Contra și Alin Șeroni. Haruţ e chiar subiectul unui posibil transfer la FCSB. Roş-albaştrii sunt singurii care au reuşit să plece „afară” în această perioadă. Printr-o „dispensă” discutabilă de la DSP ca să evite carantina pentru că au mers în Turcia. Restul echipelor nu au riscat şi au rămas în zonă. La fel cum e cazul lui ASU Poli, care se va cantona tot în Timişoara, în timp ce Ripensia va merge aproape, la Buziaş. Stagiul centralizat al Botoşaniului pe Bega se va încheia duminică. Liga I începe mai repede iar moldovenii au pe 14 meci cu FC Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.