Cioban reținut de polițiști după ce a răpit o fată în vârstă...

Cioban reținut de polițiști după ce a răpit o fată în vârstă de 17 ani

0
DISTRIBUIȚI

Un cioban care lucra în judeţul Arad a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, în această dimineaţă, după ce ar fi răpit, cu o seară în urmă, o fată de 17 ani, pe care a dus-o în localitatea Nicolae Bălcescu, unde minora ar fi fost ţinută împotriva voinţei sale, transmite Agerpres.

Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi telefonic, în noaptea de joi spre vineri, de tatăl fetei, care a susţinut că adolescenta a fost luată cu forţa de un bărbat de 33 de ani, cioban la o stână de oi din localitatea Bătuţa.

„În urma apelului s-a constituit, de îndată, echipa operativă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti ai oraşului Lipova şi Secţiilor rurale de poliţie Lipova şi Săvârşin.


În jurul orei 3,00, în urma activităţilor de căutare desfăşurate împreună cu luptători SAS şi jandarmi ai IJJ Arad, minora a fost depistată pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, în locul denumit popular ‘Valea Mare’, la aproximativ şapte kilometri de locul de unde ar fi fost răpită”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Adina Aconstantinesei.

Fata le-a spus poliţiştilor că a fost luată împotriva voinţei sale joi seara, în jurul orei 22.00. Nu ar fi fost abuzată în timpul în care a fost ţinută.

Cazul este instrumentat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, suspectul fiind cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.