Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, le cere parlamentarilor din județ să fie...

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, le cere parlamentarilor din județ să fie uniți. Ce inițiativă are

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, face un apel public la toți parlamentarii județului, indiferent de culoarea politică, susțină proiectele Timișoarei și ale județului.

În curând, în Parlamentul României se va dezbate bugetul național. Alfred Simonis ar vrea un pact între senatori și deputați care să-și susțină reciproc amendamentele, indiferent de partidul din care fac parte. Social-democratul crede că astfel problemele județului ar putea fi mult mai ușor identificate. În opinia sa, cele mai stringente chestiuni ale Timișului sunt construirea unui nou terminal de plecări externe la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, un nou spital municipal dotat la standarde europene, sala polivalentă cu 15.000 de locuri, un nou stadion, centură ocolitoare și drumul de descărcare de pe autostradă, prin comuna Sânandrei.

„Îmi doresc că Guvernul să nu abandoneze iar Timișoara și Timișul, atunci când elaborează bugetul.


Știți că Timișoara este județul care contribuie cel mai mult la bugetul național de 30 de ani. Săptămâna viitoare adresez o invitație parlamentarilor de Timiș pentru a discuta ce amendamente să facem pentru a le susține în Parlament. În numele grupului parlamentar din care fac parte, voi vota, împreună cu ceilalți deputați și senatori PSD, orice inițiativă în beneficiul județului, a unui parlamentar de Timiș, indiferent de culoarea lui politică. Azi voi avea o întâlnire cu primarii PSD pentru a discuta despre obiectivele pe fiecare localitate le are și acestea, dacă sunt rezonabile, să se regăsească în proiectul de buget. În măsura în care parlamentarii PNL și USR PLUS nu vor da curs invitației mele, voi încerca să iau legătura cu primarii, indiferent de culoarea politică, pentru a încerca să adun problemele ce țin de Timiș. Cred că e momentul ca parlamentarii de Timiș să facem front comun cu toții și să încercăm să îndeplinim obiectivele Timișului și Timișoarei. Este momentul să luăm exemplul altor județe, unde parlamentarii strâng rândurile în interesul județului”, a afirmat, vineri, Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.