Episod de iarnă din seria evenimentelor care promovează frumusețile patriei, Pașaport pentru...

Episod de iarnă din seria evenimentelor care promovează frumusețile patriei, Pașaport pentru România

0
DISTRIBUIȚI

Pasiunea pentru călătorii și muzică împărtășită de duo-ul timișorean Les Gourmands a dat naștere unui proiect care poartă numele de Passport for Romania, care începând din 2020 își propune să aducă în fața publicului povești muzicale unice, derulate în cele mai frumoase locuri din țara noastră.

Un nou episod din seria evenimentelor derulate online sub acest generic va fi lansat astăzi 16 martie, de la ora 20, sub genericul Dirt Fun at Transalpina Ski Resort.

Cel mai nou și modern domeniu schiabil din țara noastră, Domeniul Schiabil Transalpina, este gazda acestui episod special de iarnă.


Situat în Munții Parâng, la 34km de Voineasa, oferă o suprafață de schiat impresionantă cu un peisaj desprins dintr-un basm și coboară spre Lacul Vidra, lac de acumulare situat pe râul Lotru și un important punct turistic din România. Inaugurat în 2012 si proiectat să ajungă unul dintre cele mai performante domenii schiabile din România, pârtiile încep de la 1.350m și urcă până la 2.000m pe Vârful Bora.

Experiența auditivă a acestei călătorii iernatice este asigurată de Dirt Fun, un DJ si producător român cu origini în Târgu Mureș. După ce și-a perfecționat skill-urile în pupitrele cluburilor și festivalurilor din România, în 2015 a început să producă muzica și la scurt timp a avut primul release la Skills Records. Nefiind legat unui stil sau gen, influențele lui Dirt Fun vin din multe direcții care îi dau acest sound unic ce transpune mulțimea într-o călătorie cu sound-uri deep melodic, soulful progressive și melodic house, stilul său fiind potrivit atât petrecerilor nocturne cât și celor de la răsărit și apus.

Marius Filipescu și Mihai Iova, cei doi artiști care au devenit cunoscuți publicului sub numele de Les Gourmands, au debutat în fața publicului cu patru ani în urmă, proiectul născându-se din pasiunea pentru muzică progressive house și techno împărtășită de cei doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.