ASU Politehnica îşi extinde colaborările din judeţ. Alb-violeţii au găsit o nouă...

ASU Politehnica îşi extinde colaborările din judeţ. Alb-violeţii au găsit o nouă pepinieră la Şag

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica continuă să se dezvolte pe mai multe planuri. Astăzi, alb-violeţii au oficializat o nouă colaborare prin care doreşte să-şi extindă aria de detectare a jucătorilor talentaţi din zona de vest. CS Timişul Şag, grupare de tradiţie la nivelul Ligii a IV-a, e cel mai nou partener al liderului Ligii 2.

ASU Poli a mai dezvoltat parteneriate asemănătoare cu timişorenele Electrica, FC Auto şi CS Atletico, dar şi cu alte grupuri din judeţ, Vulturii Pădureni şi Fortuna Becicherecu Mic, pentru cea din urmă juniorii alb-violeţi evoluează la nivelul Ligii 3.

„Acest parteneriat face parte din proiectul nostru de a discuta cu toate entităţile sportive din Timişoara şi din apropierea oraşului, pentru a selecta cei mai valoroşi juniori.


E o înţelegere asemănătoare cu cele semnate cu alte cluburi din zonă. Şagul a crescut de asemenea mulţi jucători şi au juniori talentaţi. E o colaborare benefică ambelor cluburi pentru că noi putem ajuta la promovarea acestor tineri. Şi nu ne rezumăm doar la aceste lucruri, poate şi noi vom ajuta cu jucători clubul din Şag, dacă va fi nevoie pentru obiectivele lor. Ne putem ajuta şi în privinţa infrastructurii, prin folosirea comună a bazelor sportive… Cei de la Timişul sunt foarte deschişi şi noi ne bucurăm că am găsit această oportunitate”, a declarat Viorel-Aurel Şerban, preşedintele lui ASU Poli.

„Ne-am dorit de mult timp să ajungem la o înţelegere cu clubul care, fără a supăra pe alţii, reprezintă clubul fanion de fotbal al bănăţenilor. Acum s-a concretizat, suntem bucuroşi pentru înţelegerea şi deschiderea pe care am găsit-o, vrem să le mulţumim tuturor celor care au contribuit. În mod special domnului Viorel Şerban şi, nu în ultimul rând, domnului Marius Adam. E un parteneriat la nivel de copii şi juniori, în momentul în care se depistează un junior susceptibil pentru a face pasul la o treaptă superioară, vrem ca acest club să fie Politehnica. Vor avea prima opţiune la orice jucător crescut în pepiniera proprie. Noi avem un sprijin necondiţionat al Consiliului Local Şag şi în mod cu totul special al primarului nostru, Flavius Alin Roşu, fără dânsul nu am fi reuşit să facem nimic. Sprijinul autorităţilor publice e foarte important” a spus lu Dejan Ianoşev, directorul CS Timişul Şag.

Şagul a fost anul trecut pentru a şaptea oară pe locul 2 în D, din 1994 încoace, fiind încă în luptă pentru titlul de campioni judeţeni când competiţia a fost întreruptă de pandemie. Clubul Timişul s-a înfiinţat în urmă cu 59 de ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.